SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Ahmet Faik Edis Kız Anadolu Lisesi

OKULUMUZDA E-TWINNIG ETKİNLİKLERİ

Okulumuzunda arasında bulunduğu Polanya, Azerbaycan ve Türkiye'deki 12 okulun gerçekleştirmiş olduğu e twinning projesi Şiirlerden Şarkılara Yolculuk (Journey form Poems to Songs) tüm katılımcıların yoğun çalışmalarıyla devam ediyor. Okulumuz proje kapsamında Murathan Mungan'ın Olmasa Mektubun ve Hüseyin Nihal ATSIZ'ın Geri Gelen Mektup adlı şiirlerini seslendirdi. Projede görevli öğrencilerimizin oluşturduğu örnek afiş diğer okullarında katılımıyla gerçekleştirilen ankette oy çoğunluğuyla 1. gelerek projenin afişi olmaya hak kazandı. Proje kapsamında öğretmen-öğrenci webinarları, veli anketleri gerçekleştirildi.

Tüm öğrencilerin katılımıyla ortak bir şiir yazıldı ve bestelendi. Yine tüm öğrencilerin katılımıyla bestelenmiş bir online şiir antolojisi kitabı yayınlandı. Proje kapsamında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

03-05-202403-05-2024

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 11:58 - Görüntülenme: 32