SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Ahmet Faik Edis Kız Anadolu Lisesi

Mrt

12. Sınıf öğrencilerimiz ile okulumuzda iftar programı düzenledik. Programımıza Sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz de katılarak bizi memnun etmişlerdir. katılım sağlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü okulumuzda düzenlenen programla kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sayın Belediye Başkanımız İbrahim Sadık EDİS Bey’e okulumuza olan katkılarından dolayı plaket takdim ettik.Kendisine teşekkür eder,saygılar sunarız.

Mrt

Okulumuzun meslek tanıtım günleri kapsamında bizi ziyaret eden Orman İşletme Müdürlüğü Şefi Dilek Aksoy ile Oğulluk Orman İşletme Md Orman Muhafaza Memuru  Esra Hamiyet'e teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuza adını veren Sayın Ahmet Faik EDİS'i ölüm yıl dönümü nedeniyle kabrini ziyaret ettik.

Ara

Kısa adı ÇEDES olan Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum ve Vakti Kuşanmak Projeleri kapsamında öğrencilerimizle önce sabah namazı için okulumuzun mescidinde buluştuk. Daha sonra da okulumuzda hep birlikte kahvaltı yaptık. Katılan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

AFEKAL ailesi olarak Vezirköprü Kültür Merkezi'nde Tiyatro Antre grubu davet edilerek tiyatro etkinliği düzenledik. Katılım gösteren öğretmen ve öğrencilerimize ve Tiyatro Antre ekibine teşekkür ederiz.

Ara

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜ OKULUMUZDA KUTLANDI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü okulumuzda kutlanmıştır. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Belediye başkanımız Sayın İbrahim Sadık Edis Bey ile okulumuzda yapılacak bazı etkinlik ve projeler hakkında görüşme gerçekleştirdik. Kendisine ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ederiz.

Kas

Vezirköprü İlçe Kaymakamı Özgür KAYA okulumuzu ziyarette bulunmuş öğretmen ve öğrencilerimizle biraraya gelmiştir.

Saygıyla, Minnetle...

Ekm

Okulumuzda itfaiyenin de katılımıyla yangın tatbikatı gerçekleştirilmiştir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.