SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Ahmet Faik Edis Kız Anadolu Lisesi

Mrt

12. Sınıf öğrencieirmiz ile Samsun Çok Amaçlı Salon'da gerçekleşitirilen üniversite tanıtım günleri etkinliğine katıldık.

Mrt

AFEKAL Gençler (A) Kız Futsal takımımız Samsun il 3.sü olmuştur. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Sait Faik ABASIYANIK'ın kitaplarından seçilen hikayeler sevgili  Canan DEMİRCİ tarafından sahndede seslendirildi. Güzel ve keyifli geçen gösteri için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığınca okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla "Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi" hayata geçirildi.

Kas

Okulumuz öğrencilerinden Müberra KAYA 10 Kasım Atatürk'ü anma günü kompozisyon yarışmasında ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı. törende görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla Vezirköprü Belediye Kültür Merkezi'nde yazar HArun ÇELİK söyleşisini gerçekleştirdik. Verimli ve dolu dolu geçen söyleşimiz için yazarımıza çok teşekkür ederiz.

YAzar Harun ÇELİK kimdir?

Trabzonlu bir anne ve babanın oğlu olan Harun Çelik 1972 yılında Samsun'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'ni bitirdi. Gazetecilik yaşamını çeşitli gazete, dergi, televizyon ve ajanslarda muhabir, editör, program yapımcısı ve sunucusu olarak sürdürdu.

Çelik, yazar, senarist,seyyah, belgesel yapımcısı ve yayınevi sahibidir. Pakistan, Afganistan, İran ve Hindistan'da gazeteci olarak uzun yıllar yaşayan Çelik daha önce "Uzaktaki Yakın Ülke Pakistan" "İşgalci" "Bize her yer Trabzon"  "Kuzeyli Yazılar""Aslı Gibidir", "Kısa Donlu Beyaz Adam MUZUNGU", "En Büyük Hacı Bizim Hacı", "Bizim Dimitri" ve "Harmatan" kitaplarına imza attı. Çelik, kitap dostlarının bir araya geldiği Mavi Kitap Ağacı grubunun kurucusudur.

Dünya coğrafyasının büyük bir kısmını gezen Çelik'in gezi yazıları birçok dergi ve gazetede yayınlandı.

KARADENİZ 7. KİTAP FUARI

Ock

Belediye Başkanımız İbrahim Sadık EDİS ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Resul ÖZATA Öğrencilerimize Kitap Dağıttılar

Ekm